people at work

onze diensten

Of u nu start met een iOT project of al enige tijd bezig bent met de realisatie van een project, u loopt vaak tegen vragen of problemen aan. De invulling of oplossing neemt vaak de nodige tijd in beslag, waardoor een project vertraging oploopt. Daarnaast gaan de ontwikkelingen binnen iOT zo snel, dat het vaak lastig is om bij te blijven en er zeker van te zijn dat er inmiddels geen beter (technisch) alternatief is.

Ongeacht het stadium waarin u zich bevindt, is het dan zeer wenselijk te kunnen sparren met een kennispartij met een breed netwerk, die u kan helpen om sneller tot een antwoord of oplossing te komen. Naast adviseur dus ook een accelerator in het proces.

Dit is precies de rol die iOT Connect vervult. Deze is onder te verdelen in de volgende specialisaties:

Technisch advies

Gericht op het vinden van de juiste technische oplossingen, ontwikkelaars en leveranciers. Binnen ons netwerk hebben wij een groot aantal partijen met veel kennis en ervaring binnen het iOT segment.

Op die manier kunt u gebruik maken van parate kennis, tijd en kosten besparen en uw introductietijd verkorten.

Business Development

Advies en ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van de groeimogelijkheden op basis van iOT, zowel binnen als buiten de organisatie. Op die manier kunnen we langetermijnwaarde creëren voor het bedrijf en de externe relaties.

Organisatieontwikkeling kan betrekking hebben op onder meer marketing, ontwikkeling van producten en diensten, verbetering van efficiëntie, kwaliteit en flexibiliteit.

Connectiviteit advies

Het succes van een iOT oplossing is voor een groot deel afhankelijk van de stabiliteit, beveiliging, snelheid en kosten van de verbinding. De juiste keuze qua connectiviteit oplossing, operator en partnernetwerken zijn dus van essentieel belang voor uw project.

Wij geven u onafhankelijk advies in de keuze van de meest optimale connectiviteit partner.

Zoekt u een ervaren iOT Consultant?