foto iot connect soft

Ontstaan

iOT Connect komt voort uit Procentive International, een marketing & communicatie bureau dat in 1996 is opgericht en ruim 15 jaar met succes invulling gaf aan de verkoopondersteunende activiteiten van grotere ondernemingen. Tot deze activiteiten behoorde ook de productiebegeleiding en kwaliteitscontrole in het Verre Oosten. Zo zijn wij ook steeds meer bij de techniek betrokken geraakt.

Eind 2010 werd ons gevraagd om marktonderzoek te doen voor een nieuwe bedrijf in de Machine to Machine (M2M) communicatie. Dit resulteerde tot een langlopende opdracht om het bedrijf commercieel op de kaart te zetten, binnen een toen nog opkomende markt.

Vanuit de niches hebben wij door het benoemen van unieke verkoopargumenten en het bedenken van nieuwe product/marktcombinaties, een aanzienlijk marktaandeel weten te bereiken binnen de diverse M2M verticals. In deze periode hebben wij nauw samengewerkt met diverse telecom providers, aggregators en hardware en software leveranciers. Zodoende hebben we niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook een groot netwerk opgebouwd binnen de M2M en IoT sector.

iOT Connect houdt zich niet bezig met het schrijven van uitgebreide adviezen, of het vertragen van processen door vele besprekingen, onderzoeken en interviews. Wij hebben een doelmatige en resultaatgerichte aanpak en streven er naar om niet langer betrokken te zijn dan nodig.

Onze Missie

Onze activiteiten zijn erop gericht om:

  • bij te dragen het iOT business model zoveel mogelijk te verrijken,
  • te zorgen dat iOT een oplossing biedt in plaats van nieuwe problemen,
  • onze klanten te helpen het maximale rendement uit hun iOT toepassing te halen,
  • de ‘time to market’ te verkorten,
  • een optimale beveiliging van de IoT omgeving te realiseren,
  • te helpen de kosten te reduceren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit,
  • nieuwe afzetkansen te realiseren voor uw iOT toepassingen.

Even voorstellen

placeholder

Zoekt u een ervaren iOT Consultant?